Today's Posts Follow Us On Twitter! TFL Members on Twitter  
Forum search: Advanced Search  
Navigation
Marketplace
  Members Login:
Lost password?
  Forum Statistics:
Forum Members: 24,256
Total Threads: 81,171
Total Posts: 566,848
There are 30 users currently browsing (tf).
 
  Our Partners:
 
  TalkFreelance     Design and Development     Browsers and Operating Systems :

Bug in FireFox

Thread title: Bug in FireFox
Closed Thread  
Page 1 of 2 1 2 >
    Thread tools Search this thread Display Modes  
02-18-2007, 05:09 PM
#1
Elegant Banners is offline Elegant Banners
Elegant Banners's Avatar
Status: Taiyab (6creations.com)
Join date: Aug 2006
Location: Birmingham, UK
Expertise: UI Design
Software: Photoshop, Firefox, Notepad++
 
Posts: 2,170
iTrader: 16 / 100%
 

Elegant Banners is on a distinguished road

Send a message via MSN to Elegant Banners Send a message via Skype™ to Elegant Banners

  Old  Bug in FireFox

When you open a tab sometimes, and click on the tab it doesn't load the page, no matter how many times you click the tab. Has anyone else ever experienced this bug in Firefox? Is there a way to resolve it?

02-18-2007, 05:13 PM
#2
Tom is offline Tom
Tom's Avatar
Status: I Code Things
Join date: Aug 2005
Location: UK
Expertise:
Software:
 
Posts: 1,998
iTrader: 14 / 100%
 

Tom is on a distinguished road

Send a message via MSN to Tom

  Old

ye, that happens with be sometime and the only way to get it back is to close all other tabs opened after it, its really annoying.

02-18-2007, 05:19 PM
#3
Mr.tyro is offline Mr.tyro
Mr.tyro's Avatar
Status: I love this place
Join date: Jan 2007
Location: England
Expertise:
Software:
 
Posts: 510
iTrader: 0 / 0%
 

Mr.tyro is on a distinguished road

Send a message via MSN to Mr.tyro

  Old

i think its lag evryone gets it i think its becouse your machiene is loading and creates lag

02-18-2007, 05:22 PM
#4
Elegant Banners is offline Elegant Banners
Elegant Banners's Avatar
Status: Taiyab (6creations.com)
Join date: Aug 2006
Location: Birmingham, UK
Expertise: UI Design
Software: Photoshop, Firefox, Notepad++
 
Posts: 2,170
iTrader: 16 / 100%
 

Elegant Banners is on a distinguished road

Send a message via MSN to Elegant Banners Send a message via Skype™ to Elegant Banners

  Old

But surely the tab should activate within like 3 seconds of it being clicked at least -- the only way to go about it is what White Line said, close all tabs

02-18-2007, 05:43 PM
#5
Cory is offline Cory
Cory's Avatar
Status: Request a custom title
Join date: May 2006
Location: Memphis, TN
Expertise: Fedex Marketing Director.
Software: Firefox.
 
Posts: 2,632
iTrader: 10 / 92%
 

Cory is on a distinguished road

  Old

Sometimes i have like 10 tabs open the tabs are slow on getting to that certain page.

02-18-2007, 05:55 PM
#6
Fed is offline Fed
Fed's Avatar
Status: Member
Join date: Jun 2005
Location: Italy
Expertise:
Software:
 
Posts: 145
iTrader: 0 / 0%
 

Fed is on a distinguished road

  Old

but, is the tab favicon spinning or it just loads a blank page?
I never experienced this...ok if you open several tabs then the pages will load more slowly
sometimes it happens that one of my tabs stays blank and no matters if you refresh it or not, it won't load until you open the page in a new tab (I think this might be kind of a cache problem)

02-18-2007, 05:58 PM
#7
Awesome is offline Awesome
Awesome's Avatar
Status: Pastafarian
Join date: May 2006
Location: Duct Taped to your Ceiling
Expertise:
Software:
 
Posts: 3,439
iTrader: 26 / 93%
 

Awesome is on a distinguished road

  Old

Sounds like you need more ram.

02-18-2007, 06:00 PM
#8
Josh.UK is offline Josh.UK
Status: @39forte
Join date: Mar 2006
Location: England
Expertise:
Software:
 
Posts: 1,172
iTrader: 5 / 100%
 

Josh.UK is on a distinguished road

  Old

Never had the issue myself.

02-18-2007, 06:28 PM
#9
Catalyst is offline Catalyst
Catalyst's Avatar
Status: Senior Member
Join date: Jan 2006
Location: Grand Rapids, MI
Expertise: UI/UX
Software: Adobe
 
Posts: 787
iTrader: 0 / 0%
 

Catalyst is on a distinguished road

Send a message via Skype™ to Catalyst

  Old

Yea, I'm still running at 256 MB ram.

02-18-2007, 09:29 PM
#10
Shawon is offline Shawon
Shawon's Avatar
Status: Request a custom title
Join date: Nov 2004
Location: New York City
Expertise:
Software:
 
Posts: 1,164
iTrader: 0 / 0%
 

Shawon is on a distinguished road

Send a message via AIM to Shawon Send a message via MSN to Shawon

  Old

i think i know what ur talking about

like u load a new tab and then ur just browsing one tab and then when u try to switch to the other tab it doesnt go

it seems to happen if u have like a flash video or something playing. like if im on youtube and i have a video playing it kinda lags when i try to switch to a new tab, and if u have alot of tabs open it sometimes doesnt even go

so i just click that down arrow all the way on the right and it shows the drop down list of all tabs and u can just pick from there

Closed Thread  
Page 1 of 2 1 2 >


Thread Tools
Display Modes

  Posting Rules  
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump:
 
  Contains New Posts Forum Contains New Posts   Contains No New Posts Forum Contains No New Posts   A Closed Forum Forum is Closed