Today's Posts Follow Us On Twitter! TFL Members on Twitter  
Forum search: Advanced Search  
Navigation
Marketplace
  Members Login:
Lost password?
  Forum Statistics:
Forum Members: 24,255
Total Threads: 81,172
Total Posts: 566,860
There are 55 users currently browsing (tf).
 
  Our Partners:
 
  TalkFreelance     Design and Development     Browsers and Operating Systems :

Does Vista Suck

Thread title: Does Vista Suck
View Poll Results: Does Vista Suck
Yes 20 27.03%
No 25 33.78%
Unknown, haven't tried it 29 39.19%
Voters: 74. You may not vote on this poll

Closed Thread  
Page 5 of 5 < 1 2 3 4 5
    Thread tools Search this thread Display Modes  
02-02-2007, 02:31 PM
#41
kaisellgren is offline kaisellgren
kaisellgren's Avatar
Status: Junior Member
Join date: Nov 2006
Location:
Expertise:
Software:
 
Posts: 37
iTrader: 0 / 0%
 

kaisellgren is on a distinguished road

Send a message via MSN to kaisellgren

  Old

Vista sucks a lot, because it's so resource eater. My cpu cannot even install it

02-02-2007, 03:18 PM
#42
Village Genius is offline Village Genius
Village Genius's Avatar
Status: Geek
Join date: Apr 2006
Location: Denver, CO
Expertise: Software
Software: Chrome, Notepad++
 
Posts: 6,893
iTrader: 18 / 100%
 

Village Genius will become famous soon enough

  Old

Originally Posted by kaisellgren View Post
Vista sucks a lot, because it's so resource eater. My cpu cannot even install it
so thats more of your comp sucks

02-02-2007, 03:22 PM
#43
kaisellgren is offline kaisellgren
kaisellgren's Avatar
Status: Junior Member
Join date: Nov 2006
Location:
Expertise:
Software:
 
Posts: 37
iTrader: 0 / 0%
 

kaisellgren is on a distinguished road

Send a message via MSN to kaisellgren

  Old

Originally Posted by Village Idiot View Post
so thats more of your comp sucks
ATI Radeon 9800 Pro
AMD 2.8 GHz
2.5 GB RAM
Logitech G5 Laser Mouse
Labtec Media Keyboard
BenQ 2ms LCD 19"
8 Mbps ADSL

I think my cpu is at least "OK" ?

02-02-2007, 03:34 PM
#44
Village Genius is offline Village Genius
Village Genius's Avatar
Status: Geek
Join date: Apr 2006
Location: Denver, CO
Expertise: Software
Software: Chrome, Notepad++
 
Posts: 6,893
iTrader: 18 / 100%
 

Village Genius will become famous soon enough

  Old

amd's dont go by ghz, whats your model number? (mine is 4400+, my ghz is 2.2)

02-04-2007, 03:50 AM
#45
jackrayers is offline jackrayers
Status: I'm new around here
Join date: Feb 2007
Location:
Expertise:
Software:
 
Posts: 21
iTrader: 0 / 0%
 

jackrayers is on a distinguished road

  Old

i havent tried it yet, but i think it looks alright

02-04-2007, 04:12 AM
#46
Garrett is offline Garrett
Status: Waving
Join date: Aug 2005
Location:
Expertise:
Software:
 
Posts: 2,694
iTrader: 11 / 100%
 

Garrett is on a distinguished road

Send a message via MSN to Garrett

  Old

Originally Posted by kaisellgren View Post
ATI Radeon 9800 Pro
AMD 2.8 GHz
2.5 GB RAM
Logitech G5 Laser Mouse
Labtec Media Keyboard
BenQ 2ms LCD 19"
8 Mbps ADSL

I think my cpu is at least "OK" ?
What do you mean you can't even "install" it, if anything it's your fault.

Closed Thread  
Page 5 of 5 < 1 2 3 4 5


Thread Tools
Display Modes

  Posting Rules  
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump:
 
  Contains New Posts Forum Contains New Posts   Contains No New Posts Forum Contains No New Posts   A Closed Forum Forum is Closed